Se alle 6 nye Onion mønstre klik her

2059  Kjole med  bånd, tistrikstof.

Super spændende snit, som har hentet inspiration fra det top aktuelle retro look.
Kjoler i et klassisk empiresnit, med flot båndefffekt i empirelinien. I mønstret findes variation med asymetriske gennemskæringslinier på underdelen, så modellen kan sammensættes af flere forskellige strikstof kvaliteter.

Onion snitmønstre 2059

 

2060  Kjole  med  drapering, til strikstof.

Super spændende snit, som har hentet inspiration fra det top aktuelle retro look.
Kjoler med lille vingeærme og draperingseffekt ved den ene sidesøm, helt enkelt, med foldede læg. Modellen sidder til på ryggen og falder mere løst på forstykket. Modellen kan også bruges som en spencer med en langærmet top under.

Onion snitmønstre 2060

 

2061  Kjole med Dolmanærme,til strikstof.

Super spændende snit, som har hentet inspiration fra det top aktuelle  retro look.
Kjoler i tunikastil i meget enkelt let oversize stil, men som er smal forneden, samt forneden ved ærmerne. Spændende ryg detalje med V-hals og bindebånd og variation med separat skulderdel, så modellen kan mixes af flere materialer.

Onion snitmønstre 2061

2062  Kjole  i skulpturelt snit, til  strikstof.

Super raffineret og elegant snit, har ingen sidesøm men istedet et sidestykke - gennemskæringslinierne giver modellen et skulpturelt look. Rigtig godt egnet til en festkjole.

Onion snitmønstre 2062

 

6020 Jumpsuit med slå om-effekt, til strikstof.

Heldragten er ikke til at komme uden om - så her en ny variation med slå om-effekt og spændende variations-mulighed med separat skulderstykke, som fortsætter ned i et V på bagstykket - flot til et stykke stretch blonde.

Onion snitmønstre 6020

.

6021 Poncho jakke  & Poncho.

Modellen kan laves helt enkelt, som en poncho eller som ponchojakke, hvor ærmerne med ribkanter er en løsdel, som syes fast ved halshullet.

Onion snitmønstre 6021