Lapper
Produkter i Neon farver
Produkter i Disney mærker

Lapper

Lapper og strygelapper

Lapper til reparation og dekoration

 

De fleste forbinder lapper til tøjet med reparation af tøjet, typisk når der er gået hul på knæ eller albue. Lapperne er ikke altid udpræget dekorative, men lapperne kan faktisk tjene både funktionelle og æstetiske formål. Hos Maj Design har vi et rigtig stort udvalg af lapper i forskellige størrelser, farver og motiver, der vil glæde langt de fleste små størrelser.

 

Lapper med søde motiver

Når børnene - som det så ofte sker - har fået hul i tøjet efter en masse gode lege, kan du med vores lapper nemt og smart fikse hullet, så tøjet kan bruges igen og igen. Lapperne er praktiske, fordi de reparerer tøjet, men de kan også anvendes som dekoration på tøjet. Vores store sortiment af lapper med børnemotiver vil skabe smil på de fleste børnelæber. Hvad med for eksempel en lap med Elsa eller Anna fra Frozen, Peter Plys, Spiderman eller en Disneyfigur?

 

Skal du stryge eller sy lappen på tøjet?

Alle vores strygelapper kan stryges på de fleste typer af stoffer og tekstiler, men stoffet skal selvfølgelig kunne tåle den høje temperatur fra strygejernet. Du kan i de fleste tilfælde se, hvad stoffet kan tåle, på tøjets vaskemærke. Er stoffet ikke egnet til høje temperaturer, kan lapperne syes i tøjet i stedet.

Sådan stryger du lappen på tøjet Det er utroligt simpelt at stryge en lap på tøjet, hvis blot du følger vores lille anvisning i syv simple trin herunder. Du skal dog på forhånd sørge for at sikre dig, at tøjet tåler høje temperaturer fra strygejernet. Hvis strygelappen har pailletter eller glimmer på, skal den stryges med et klæde på retsiden ved fiksering.

  1. Indstil strygejernet på bomuldstemperatur
  2. Sørg for at stoffet er udglattet, og placer strygelappen på det ønskede sted.
  3. Pres motivet under strygestykket (evt. et viskestykke) i 20-30 sekunder.
  4. Gentag på bagsiden i 20-30 sekunder.
  5. Lad lappen køle af, og tjek herefter, om den sidder fast.
  6. Hvis lappen ikke sidder ordentligt fast, gentag da processen.
  7. Vask ved 40 grader.

Smarte lapper til piger og drenge Ligesom voksne har mange børn få stykker tøj, de bare elsker og vil bruge igen og igen. Det kan derfor være til stor ærgrelse, når der går hul i knæet på et par yndlingsbukser, eller albuen rives op i den smarte jakke, der har favoritstatus hos barnet. Med vores lapper til reparation kan du på en dekorativ måde sørge for, at barnet igen kan tumle frit og ubekymret rundt i sit yndlingstøj. Hvem ved, måske bliver tøjet et endnu større hit med et lap med et motiv fra yndlingstegnefilmen?

Der er 112 produkter.
pr. side
Viser 1 - 24 af 112 Vare
Viser 1 - 24 af 112 Vare