Produkter i Neon farver
Produkter i Disney mærker

Minikrea kollektion

Simpelt koncept i nordisk design

Vælg et MiniKrea snitmønster, og skab dit eget design til børnene.

MiniKrea er et nordisk designkoncept, som bygger på enkelthed og variation. MiniKrea snitmønstre er simple at sy efter - på den måde er det lige til at gå til, og du får et stilrent og udtryksfuldt resultat. MiniKrea findes i forskellige former og varianter, så der er noget til enhver smag.

Der er MiniKrea snitmønstre designet til næsten enhver alder - helt ned til 0 år-, så der både kan syes børnenederdele og bæltetasker, samt babybukser til den lille nye. Gå på opdagelse i Maj-Designs MiniKrea udvalg, og lad dig inspirere til dit næste designprojekt.


Bæredygtigt snitmønster

Godt design bør ikke kun være pænt - det bør også være bæredygtigt. Derfor sikrer det nordiske miljømærke Svanemærket, at du også er med til at passe på jordkloden, når du vælger et snitmønster fra MiniKrea. Den gode samvittighed er derfor sikret, når barnets tøj skal designes, og du ender med et både stilfuldt såvel som fornuftigt resultat.


Køb dit MiniKrea snitmønster hos Maj-Design

Enkelt design i stor variation. Hos Maj-Design står vi klar med et nuanceret udvalg af MiniKrea snitmønstre, så du kan være sikker på at finde det, som du søger efter. Kjoler, bukser, babysæt, bæltetasker - gå på opdagelse i vores selektion og find det MiniKrea design, som du netop står og mangler.

Vi vil gerne sikre, at dit købte snitmønster også bliver til det resultat, som du håber på. Derfor er vi klar til at besvare alle spørgsmål, du nu engang måtte have – uanset snitmønster -, så du kommer trygt og forberedt i gang med din designproces.

Start dit MiniKrea-eventyr hos Maj-Design i dag.

Minikrea Logo

Der er 111 produkter.
pr. side
Viser 1 - 24 af 111 Vare
Viser 1 - 24 af 111 Vare