Onion snitmønster

Onion snitmønster: moderne og enkelt

Enkelthed og tilgængelighed til både barnet og den modebevidste kvinde. Med et Onion snitmønster får du et nordisk, moderne og simpelt design, som er let at sy efter, og som giver dig et flot og stilrent resultat. Hvad end det er en kjole, et par bukser eller en heldragt til den lille er du forsikret et tilfredsstillende produkt.

Lad Maj-Designs udvalg af Onion snitmønstre inspirere dig til din næste, nordiskinspirerede designoplevelse – en oplevelse, du selv skaber.

Snitmønster baseret på Nordens modetendenser

Lad tøjet bære en stilfuld, dansk udstråling. Onion er et enkelt og håndterbart design, der er skabt lige inden for grænserne. Som et danskudviklet koncept, skabt i København i 90’erne, bærer designs i Onion snitmønster tydelige præg af Nordens modetendenser og den skandinaviske stil.

Med Onion får du et moderne nordisk design, som er nemt at gå til. Der medfølger en brugervenlig vejledning, så du ikke står alene på noget tidspunkt i processen. Det behøver trods alt ikke kræve en videnskabelig baggrund at sy lækkert og moderne design.

Find dit nordiske udtryk hos Maj-Design i dag

Fra jakker til tunikaer. Maj-Design giver dig et bredt udvalg af Onion snitmønstre, som alle bærer det ikoniske skandinaviske udtryk, som Onion design er kendt for. Alle mønstrene er simple og nemme at sy, så der ikke er langt fra køb til færdigt design.

Vi besvarer alle spørgsmål, du måtte have - både før og undervejs. Så ved vi, at du kommer glad og tilfreds igennem dit Onion-designprojekt. Vi sørger også for, at alle snitmønstre indeholder en brugervenlig manual, så det hele er nemt at gå til.

Hos Maj-Design står vi klar med dit Onion snitmønster.

Der er 15 produkter.
Viser 1 - 15 af 15 Vare
Viser 1 - 15 af 15 Vare