Produkter i Neon farver
Produkter i Disney mærker
Ny Cose Vandtætte lynlås i farver delbar 6mm spirallynlåsForstør

Cose Vandtætte lynlås i farver delbar 6mm spirallynlås

Vandafvisende 6mm delbare spiral lynlåse.

Tilgængelige i 14 forskellige farver og længder på 50, 60, 70 og 80 cm.

Sort findes her 

Flere detaljer

Tilgængelighed: På lager

,

280 stk.

Nyt produkt

53,00 DKKInkl. Moms

53,00 DKK pr stk.

Mindste salg 1.00 for dette produkt.

Mere info

Skab et nyt niveau af funktionalitet og stil med vores sortiment af vandafvisende 6mm delbare spiral lynlåse. Vores lynlåse er designet til at modstå elementernes påvirkning og sikre, at dine genstande forbliver tørre og sikre under alle forhold. Med 14 forskellige farver at vælge imellem og længder på 50, 60, 70 og 80 cm, samt sort i længder på 30, 40, 50, 60, 70, 75, 80 og 55 cm, giver vores udvalg dig mulighed for at tilpasse dine kreationer og projekter præcis efter dine behov.

Vores lynlåse er ikke kun robuste, men også lette at anvende, hvilket gør dem ideelle til en bred vifte af anvendelser, herunder tøj, tasker, accessories og mere. Uanset om du er en erfaren syer eller en entusiastisk DIY-entusiast, vil vores lynlåse opfylde dine forventninger til kvalitet og pålidelighed.

Søg ikke længere efter den perfekte lynlås - vores vandafvisende spiral lynlåse er din løsning til at opgradere dine projekter til det næste niveau af holdbarhed og stil. Oplev selv forskellen med vores lynlåse i dag.

Tilbehør
10 andre produkter i samme kategori: