Produkter i Neon farver
Produkter i Disney mærker

Cose Vandtætte lynlås i farver ikke delbar 6mm spirallynlås

Vandafvisende 6mm ikke-delbare spiral lynlåse.

Tilgængelige i 14 forskellige farver og længder på 10, 15 og 20 cm.

Flere detaljer

Tilgængelighed: På lager

,

420 stk.

Nyt produkt

22,00 DKKInkl. Moms

Mindste salg 1.00 for dette produkt.

Mere info

Skab et nyt niveau af funktionalitet og stil med vores sortiment af vandafvisende 6mm ikke-delbare spiral lynlåse. Vores lynlåse er designet til at modstå elementernes påvirkning og sikre, at dine genstande forbliver tørre og sikre under alle forhold. Med 14 forskellige farver at vælge imellem og længder på 10, 15 og 20 cm, samt sort i længder på 10, 12, 14, 15, 16, 18, 20 og 25 cm, giver vores udvalg dig mulighed for at tilpasse dine kreationer og projekter præcis efter dine behov.

Vores lynlåse er ikke kun robuste, men også lette at anvende, hvilket gør dem ideelle til en bred vifte af anvendelser, herunder tøj, tasker, accessories og mere. Uanset om du er en erfaren syer eller en entusiastisk DIY-entusiast, vil vores lynlåse opfylde dine forventninger til kvalitet og pålidelighed.

Søg ikke længere efter den perfekte lynlås - vores vandafvisende spiral lynlåse er din løsning til at opgradere dine projekter til det næste niveau af holdbarhed og stil. Oplev selv forskellen med vores lynlåse i dag.

Tilbehør
30 andre produkter i samme kategori: