Produkter i Neon farver
Produkter i Disney mærker
Gjordbånd med refleks 20mm og 25mmForstør

Gjordbånd med refleks 20mm og 25mm

Gjordbånd med refleks fås i 20 mm i alle farver og 25 mm i farve gul og grå

Polyester / polyurethane

Flere detaljer

Tilgængelighed: på lager

,

462 meter

Nyt produkt

17,00 DKKInkl. Moms

17,00 DKK pr meter

Mindste salg 1.00 for dette produkt.

Mere info

Vores gjordbånd med refleks i 20 mm og 25 mm er en alsidig og stilfuld tilføjelse til dit projekt. Dette bånd er tilgængeligt i et imponerende udvalg af farver, hele 10 forskellige nuancer, og i de iøjnefaldende farver gul og grå med en bredde på 25 mm. Dette gør det nemt at finde den perfekte farvekombination, der passer til dit design.

Dette gjordbånd med refleks er ikke kun enestående i udseende, men det tilføjer også en værdifuld sikkerhedskomponent til dit projekt. Den indbyggede refleksstribe gør, at båndet lyser op under svagt lys eller i mørket, hvilket gør det ideelt til en bred vifte af anvendelser. Uanset om du bruger det til at sy tasker, lave stropper til accessories, skabe hundesnore eller blot ønsker at tilføje en ekstra dimension af sikkerhed til dit design, så vil dette gjordbånd med refleks være det perfekte valg.

Vores gjordbånd med refleks er lavet af høj kvalitet materiale, der er slidstærkt og nemt at arbejde med. Det er også let at rengøre og vedligeholde, hvilket gør det til et praktisk valg for alle dine projekter.

Sæt et personligt præg på dit design med vores forskellige farvemuligheder og tilføj den ekstra dimension af sikkerhed med den indbyggede refleksstribe. Uanset om du er en ivrig hobbyist eller en professionel designer, vil vores gjordbånd med refleks give dig mulighed for at skabe noget unikt og funktionelt. Gør dit projekt iøjnefaldende og sikkert med vores gjordbånd med refleks.

Tilbehør
Kunder, der købte denne vare, købte også
30 andre produkter i samme kategori: