Produkter i Neon farver
Produkter i Disney mærker

Mærker, Strygemærker

Strygemærker

Stort udvalg af fine strygemærker til tøj

Maj Design fører et bredt udvalg af strygemærker til tøj og med mere end 800 forskellige mærker, er der rig mulighed for at finde det helt rigtige.

Strygemærker er populære hos børn, og vi har derfor et bredt sortiment fra Disney Pixar. Her finder du motiver såsom Frost, Mickey- og Minnie Mouse, Cars, Peter Plys, Minions og mange flere. Vi fører strygemærker både til drenge og piger.
Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt det holder eller ej, for vi leverer kun mærker af allerhøjeste kvalitet.

Strygemærker har mange funktioner

Nogle gange kan man være uheldig at lave et hul i sit tøj. I stedet for at kassere og ærgre sig over uheldet, kan du finde en ny løsning ved at anvende et strygemærke til at dække skaden. Det behøver ikke at være motiver, det kan også godt være en lap, som udgør det manglende stykke i dit tøj, såsom et broderi eller et printet stykke stof.
Det er simpelt, da du bare stryger mærket på. På bagsiden sidder der et tyndt lag lim, som bliver flydende og klister sig fast på tøjet, når det bliver varmt. Du placerer strygemærket på det ønskede sted og lader efterfølgende tøjet køle af, så limen kan få lov til at størkne.

Udforsk og find dit nye mærke

Gå på jagt i de mange forskelige strygemærker, og find det mærke, som du mangler. På den måde kan du sætte dig personlige præg på dit tøj og forlænge eller forny dit tøjs levetid.
 

Hvordan syr du strygemærker på tøjet? Det er slet ikke svært at stryge strygemærker på tøjet. Du skal bare først sikre dig, at det stof, du vil stryge strygemærket på, tåler den høje varme fra strygejernet. Det kan du typisk se på tøjets vaskemærke. Tåler tøjet ikke høj varme, kan du i stedet sy strygemærket på. Vær dog opmærksom på at bruge en sytråd, der har samme farve som kanten på strygemærket, så sytråden ikke bliver for synlig.

En guide til strygemærker Når du har sikret dig, at tøjet tåler strygejernets høje temperatur, så er det bare at følge disse syv simple trin til at stryge strygemærker på tøjet.

  1. Indstil strygejernet på bomuldstemperatur
  2. Udglat området på stoffet, hvor strygemærket skal sidde, og placer mærket på det ønskede sted.
  3. Pres motivet under et strygestykket i 20-30 sekunder.
  4. Vend vrangen ud og gentag punkt 3.
  5. Lad lappen køle af, og tjek herefter, om den sidder fast.
  6. Hvis lappen ikke sidder ordentligt fast, gentag da processen.
  7. Vask ved 40 grader.
Der er 1354 produkter.
pr. side
Viser 25 - 48 af 1354 Vare
Viser 25 - 48 af 1354 Vare