Katalog

Størrelse
Produkter i Neon farver
Produkter i Disney mærker

Snitmønstre

Find dit snitmønster

Snitmønstre er afgørende for den måde, vi laver tøj på i dag og er uundværlig, når du syr tøj. Det er vigtigt, at du gør dig tanker om, hvordan dit endelige tøjprodukt skal se ud. Vores udvalg dækker over mønstre fra Onion, NEW LOOKMinikrea og Simplicity.

De forskellige brands

Vi har valgt at forhandle Simplicity, da de har mange års erfaring inden for udformning af mønstre. Virksomheden har siden 1927 designet og produceret til personer, der elsker at sy.

Vi har et bredt udvalg i mønstre fra firmaet Simplicity. Simplicity kollektionen er stor, og den bliver opdateret to gange om året. Det store udvalg giver dig mulighed for at finde det, som du mangler til dit projekt. Med Simplicitys mønstre kan kreere alt fra snitmønstre til tøjdyr, kostumer, bordpynt og tøj til børn, kvinder og mænd.
NEW LOOK designer 16 nye mønstre fire gange om året. Mønstrene passer til årstiden, og der er ca. 320 forskellige, som kan bruges til din kreation.
Minikrea er designs til børn, men enkle mønstre til voksne.

Sådan bruger du mønstrene

Snitmønstrene fra Simplicity er på engelsk med dansk ordforklaring, så de er nemme at gå til. De er trykt på et gennemsigtigt og tyndt papir, som gør det nemt at arbejde med. På papiret er der en nummereret vejledning med de trin, du skal igennem. Inden du starter, er det en god ide at sætte det fast med knappenåle, så stoffet ikke skrider, når du skal klippe stoffet ud.
Efterfølgende syes de udklippede dele sammen efter den skrevne vejledning, og så står du med dit nye stykke tøj.

Der er 2105 produkter.
pr. side
Viser 1 - 24 af 2105 Vare
Viser 1 - 24 af 2105 Vare