4mm usynlig lynlås

Usynlig lynlås 

- er en lynlås lavet i plast, og bændlen er lavet af et tyndt polyester materiale. Den usynlige lynlås egner sig rigtigt godt til nederdele, bukser der lynes i siden eller bagpå, til kjoler og mange andre ting.

Plast lynlåsen kan du afkorte som du vil, og det gør du ved at klippe den del af som du ikke skal bruge, når du så skal sy lynlåsen i, skal der syes over enden, så glideren ikke smutter af, og usynlig lynlås er ikke delbar.

usynlig lynlås kan fås i 4 mm., i mange forskellige farver, op til 140 forskellige farver og i længder på 18, 22, 35, 50 og 60 cm. vi lagerføre 38 farver og i længde 22 og 60 cm.

Spiral lynlås

Spiral lynlås

- er den gode lynlås lavet i plast. Tænderne på lynlåsen er lavet af en plaststrimmel der er lagt i en spiral langs bændelstykket, der er lavet i polyester. Spiralen på lynlåsen gør at det er god og stærk lynlås , der kan holde til noget.

Spiral lynlåsen fås i 4, 6 og 8 mm. i forskellige farver og flere længder,  den kan også fås i delbar og ikke delbar lynlås og kan også fås som  2 vejs.

Delrin lynlås

Delrin lynlås

- er mest kendt i den delbare udgave. Denne lynlås har grove tænder, og bruges for det meste til frakker, striktrøjer eller jakker. Lynlåsen kan fås i ikke delbar, og delbar samt som 2 vejs delbar, hvilket betyder  den kan åbnes nedefra og oppe fra.

Delrin lynlåsen fås i 4mm, 6mm og 8mm. i forskellige farver og længder.

Metal lynlås

Metal lynlås

- er solid og kraftig, og den kan fås i delbar, ikke delbar og 2 vejs delbar.

Den delbare og 2 vejs delbare metal lynlås bruges primært til jakker og vinterfrakker.

Den ikke delbare metal lynlås bruges til f.eks. til denim bukser.

Metal lynlåsen fås i 4 og 6 mm. i forskellige farver og længder.