Katalog

Produkter i Neon farver
Produkter i Disney mærker

Simplicity snitmønster

Stort udvalg af Simplicity snitmønstre

Hos Maj-Design finder du et stort og varieret udvalg af Simplicity snitmønstre, med over 1100 forskellige mønstre, som har udskiftning hvert år. Simplicity har eksisteret siden 1927 og tilbydes i mange forskellige stilarter, med vintage-stile op igennem anden halvdel af 1900-tallet, og findes til både herre- og dametøj, såvel som børnetøj og kostumer.

Vi har også et stort udvalg af de moderne Simplicity NEW LOOK snitmønstre.


Enkelt og tilgængeligt

Det behøver ikke at være raketvidenskab at sy. Simplicity er et Amerikansk produceret snitmønster, som er let at følge, da der blot skal syes direkte efter mønstret - uden at man skal lægge sømrum til. Desuden er det nemt at korrigere på, så eventuelle fejl hurtigt og enkelt kan rettes op.

Det er netop af denne årsag, at Simplicity i årtier har været et velkendt navn: pålidelighed, kvalitet og passion. Med sin alsidighed findes der desuden også Simplicity snitmønstre til både børn og voksne.

Selvom mønstret er på engelsk, medfølger en dansk vejledning, så hele processen er tilgængelig og let at forstå.


Maj-Design er med dig hele vejen

Find netop det Simplicity snitmønster, som du søger - Maj-Design sætter en ære i at tilbyde et stort udvalg i højeste kvalitet. Gå på opdagelse i vores forskellige Simplicity snitmønstre inden for både herretøj, dametøj og børnetøj, eller gå en mere moderne vej med vores selektion af Simplicity NEW LOOK snitmønstre.

Uanset hvilket af vores mange mønstre du vælger, vil vi hos Maj-Design altid hjælpe dig på vej med ethvert spørgsmål, som du måtte have, så du opnår det helt rigtige resultat.

Der er 1347 produkter.
pr. side
Viser 745 - 768 af 1347 Vare
Viser 745 - 768 af 1347 Vare