Katalog

Størrelse
Farve.
Produkter i Neon farver
Produkter i Disney mærker

Lynlåse

Lynlåse til bukser, kjoler og dit næste syprojekt

Vi har et bredt sortiment af lynlåse, så du kan finde den rigtige lynlås til dit personlige stykke tøj. Vil du prøve andet end knapper, kan de nemt erstattes med en lynlås. De er nemme at sætte på tøjet, fordi lukkemekanismen er nem at anvende for alle. Du kan bruge den til meget af dit tøj blandt andet bukser, kjoler, jakker, penalhuse og til dit sengetøj samt pyntepuder.

Der er 225 produkter.
pr. side
Viser 145 - 168 af 225 Vare
Viser 145 - 168 af 225 Vare

Lynlåse til bukser, kjoler og dit næste syprojekt

Hos Maj Design finder du både lynlåse med similisten, lynlåse i metal, i flere forskellige farver, men også fine vedhæng til din lynlås. Vi forhandler lynlåse med forskellige metermål, som kan fås i...

Lynlåse til bukser, kjoler og dit næste syprojekt

Hos Maj Design finder du både lynlåse med similisten, lynlåse i metal, i flere forskellige farver, men også fine vedhæng til din lynlås. Vi forhandler lynlåse med forskellige metermål, som kan fås i et stykke. Længderne kan være alt fra 0,5 meter til 50 meter. Vi forhandler både spiral og delrin (med tænder) i målene 4,6 eller 8 mm.

Lynlås som lukkemekanisme

De fleste typer af projekter kræver, at du kan åbne eller lukke dit tøj. Her kan det være et fordelagtig valg at påsætte en lynlås. Den kan være med til at give et sofistikeret og enkelt look til dit produkt, fordi du kan skjule lynlåsen f.eks. bag en stofkant.

Guide til dine lynlåsmål

Efter du har valgt farve og model af din lynlås, skal du finde ud af, hvordan du skal måle din lynlås. Det er ikke altid helt nemt at finde ud af, hvordan det skal gøres. Derfor har vi valgt at opstille en lille guide. Hvordan du skal gøre afhænger af, om din lynlås er delbar, ikke delbar eller er en tovejs lynlås. Vejledning i måltagning af lynlåse

Lynlås typer

  1. Metal: Metal lynlåse med tænder er stærke og holdbare og bruges ofte i tungere beklædningsgenstande, såsom jakker og bukser. De kan være lavet af materialer som messing, kobber, nikkel eller rustfrit stål.

  2. Plastik: Plastik lynlåse med tænder er lettere og mere fleksible end metal lynlåse og er derfor ofte brugt i letvægtsbeklædning, tasker og andre lignende projekter. De kan være lavet af forskellige plastmaterialer, såsom nylon, polyester eller acetal.

  3. Spiralformet nylon: En spiralformet nylon lynlås har tænder, der er lavet af en spiralformet nylonsnor. Denne type lynlås er let og fleksibel og er almindelig i lettere beklædningsgenstande og tasker.

  4. Vandtæt: Lynlåse med tænder kan også laves af materialer, der er vandtætte eller vandafvisende, såsom polyurethanbelagt nylon eller polyester. Disse lynlåse er ideelle til udendørs beklædningsgenstande, telte og andre projekter, hvor der er behov for beskyttelse mod fugt eller vand.

Mere