Produkter i Neon farver
Produkter i Disney mærker

Metervarer Stof

Stofmetervarer i høj kvalitet

Hos Maj Design finder du et stort og rigt udvalg af forskellige stofmetervarer. Vi har stor erfaring i at indkøbe metervarer i de bedste kvaliteter til den bedste pris. Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, når du bestiller og køber dit nye stof hos os.
Vi sørger for at bestille stofmetervarer med leveringssikkerhed, således er du sikret, at vi kan få stoffet hjem til dig, hvis det ikke i forvejen ligger trygt på vores lager.



Vi har blandt andet stof i materialer såsom:

Mange forskellige at vælge imellem

Vi stræber efter at have så bredt et udvalg inden for metervarer, så du kan finde lige det stykke stof, som du står og mangler.
Ofte finder du en kvalitet, som du bliver rigtig glad for, fordi det er nemt at arbejde med samt behageligt at have på. Derfor har vi ofte stof i flere forskellige farver, så du ikke skal gå på kompromis med dit yndlingsstof.

Valg af stofmetervare

Det er ikke altid, at du behøver at investere i de dyreste kvaliteter, når du køber din metervare. Billigere metervarer er efterhånden nået op på et højere kvalitetsniveau, hvor materialet holder længe. Derfor kan du med fordel købe disse, såfremt du er ved at kreere et stykke tøj, som du muligvis ikke kommer til at benytte mange gange. Skal tøjet holde længe og anvendes hyppigt, er det anbefalelsesværdigt at investere lidt mere i stofferne.

Der er 172 produkter.
pr. side
Viser 1 - 24 af 172 Vare
Viser 1 - 24 af 172 Vare