Produkter i Neon farver
Produkter i Disney mærker

Mærker, Strygemærker

Strygemærker

Stort udvalg af fine strygemærker til tøj

Maj Design fører et bredt udvalg af strygemærker til tøj og med mere end 800 forskellige mærker, er der rig mulighed for at finde det helt rigtige.

Strygemærker er populære hos børn, og vi har derfor et bredt sortiment fra Disney Pixar. Her finder du motiver såsom Frost, Mickey- og Minnie Mouse, Cars, Peter Plys, Minions og mange flere. Vi fører strygemærker både til drenge og piger.
Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt det holder eller ej, for vi leverer kun mærker af allerhøjeste kvalitet.

Strygemærker har mange funktioner

Nogle gange kan man være uheldig at lave et hul i sit tøj. I stedet for at kassere og ærgre sig over uheldet, kan du finde en ny løsning ved at anvende et strygemærke til at dække skaden. Det behøver ikke at være motiver, det kan også godt være en lap, som udgør det manglende stykke i dit tøj, såsom et broderi eller et printet stykke stof.
Det er simpelt, da du bare stryger mærket på. På bagsiden sidder der et tyndt lag lim, som bliver flydende og klister sig fast på tøjet, når det bliver varmt. Du placerer strygemærket på det ønskede sted og lader efterfølgende tøjet køle af, så limen kan få lov til at størkne.

Udforsk og find dit nye mærke

Gå på jagt i de mange forskelige strygemærker, og find det mærke, som du mangler. På den måde kan du sætte dig personlige præg på dit tøj og forlænge eller forny dit tøjs levetid.

Der er 1435 produkter.
pr. side
Viser 1 - 24 af 1435 Vare
Viser 1 - 24 af 1435 Vare